Vis gratis mee op Nationale Hengeldag

2528
27 mei 2015

Op zaterdag 30 mei is het Nationale Hengeldag. Deze symbolische ‘feestdag’ van de hengelsport is een mooi moment om mensen te laten ervaren hoe leuk en spannend sportvissen is.

De laatste zaterdag van mei is de officieuze opening van het nieuwe hengelsportseizoen. Op die dag zijn weer alle aassoorten toegestaan. Om dit feestje op te luisteren organiseren diverse hengelsportverenigingen en -federaties allerlei activiteiten en evenementen om de sportvisserij te promoten en mensen op een leuke manier kennis te laten maken met het sportvissen.

Overzicht activiteiten

Zo kun je op 30 mei bij verschillende verenigingen en federaties onder meer meedoen aan viswedstrijden, deelnemen aan jeugd vis-doe-enspeldagen, demonstraties van verschillende vistechnieken bijwonen en tweedehandsbeurzen afstruinen. Op www.nationalehengeldag.nl vind je een overzicht van de bij ons aangemelde activiteiten. Daar zie je ook welke verenigingen Vis TV-presentator Ed Stoop allemaal met een bezoekje vereert om hun evenement op te luisteren.


Ed Stoop tour 2015

Ed Stoop, onze bekende presentator van VisTV, bezoekt dit jaar weer verschillende evenementen op Nationale Hengeldag. De route zit er als volgt uit:

-> Meer informatie over Nationale Hengeldag


MeeVIStoestemming

Nationale Hengeldag is ook bij uitstek de dag om niet-vissers kennis te laten maken met de hengelsport. Dat kan sinds dit jaar heel gemakkelijk met de MeeVIStoestemming. Iedere VISpashouder mag in 2015 namelijk drie verschillende mensen ieder één keer gratis een dagje mee uit hengelen nemen in een water uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Kijk voor meer informatie op www.meevistoestemming.nl. Daar kun je de gratis toestemming ook direct gratis aanvragen en lees je wat de geldende voorwaarden zijn.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide