Zondag FishOmania live op RTL7

13949
17 jul 2015

Komende zondag is het weer zover. Van 13.00 tot 18.00 uur live op RTL-7 Fish ‘O’ Mania International! Een van de meest prestigieuze viswedstrijden ter wereld live op de televisie!

De presentatie ter plekken wordt evenals vorig jaar weer verzorgd door Ed Stoop, terwijl Arjan Klop ook nu weer zijn grote technische know how in de studio deelt met de kijkers.

Ook nu wordt gevist aan die bijzondere Arenavijver van de Cudmore Fisheries in Withmore bij Stoke-on-Trend. En, ook dit jaar acht landen met elk een team van twee vissers. Met dat verschil dat Polen en Hongarije deze keer plaats hebben gemaakt voor België en Italië. Twee landen die net als de andere deelnemers het vissen op witvis hoog in het vaandel hebben staan.

Minder karper meer witvis

De Arena-vijver bevat in tegenstelling tot voorgaande jaren deze keer minder karper en veel meer witvis zoals halfslag brasems (skimmers), voorns en zeelt. Vissoorten en een visserij waarin alle acht deelnemende landen goed kunnen meekomen en daardoor de Engelse toppers Will Raison en Des Shipp straks wellicht wat meer kunnen bijbenen.

Onder het mom van “never change a winning team” treden deze twee wereldtoppers opnieuw in het strijdperk voor Engeland en bestaat ook het Nederlandse team dat vorig jaar zo mooi tweede werd weer uit Jurgen Spierings en Dieter Friederichs met hun coaches Jan van Schendel en Stefan Verhoeven.

De Nederlandse kijker zijn evenals vorig jaar niet meer 'afhankelijk' van beelden van Sky Sports, want RTL heeft ter plekke een eigen camera. We zullen de Nederlanders dus heel vaak aan het werk zien!

We gaan het aanstaande zondag 19 juli allemaal zien en beleven op RTL-7. En ga er maar echt voor zitten want je krijgt heel de wedstrijd van vijf uur lang live te zien, met elk half uur weer een weging en een tussenstrand.

Voorbeschouwing

Om 09:30 kun je alvast afstemmen op RTL7, voor een uitgebreide voorbeschouwing met Vis TV.


Meer informatie:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.