Fish 'O' Mania live op RTL7

8487
24 jun 2015

Zondag 19 juli vindt Fish ‘O’ Mania International 2015 plaats. Aan deze prestigieuze, vijf uur durende viswedstrijd in de ‘Cudmore Fisheries’ bij het Engelse Whitmore – die door RTL 7 van 13.00 tot 18.00 uur live wordt uitgezonden – nemen Jurgen Spierings en Dieter Friederichs deel namens Sportvisserij Nederland.

Na hun tweede plek achter het Engelse team in 2014, worden Spierings en Friederichs gezien als mogelijke outsiders voor de zege. 'Engeland is voor mij weer huizenhoog favoriet, maar we kunnen zeker meedoen om de prijzen”, zegt Spierings in een vooruitblik. “Het wordt sowieso spannend, want het deelnemersveld is van hoog niveau. De acht deelnemende landen behoren tot de Europese en internationale top en vaardigen hun twee beste wedstrijdvissers af.”

Verder is het volgens Spierings ook afwachten hoe de vijver er nu bij ligt. “Die hebben ze na de wedstrijd van vorig jaar afgevist om de sliblaag van de bodem te verwijderen. We zijn dus benieuwd welke vissoorten er zijn uitgezet, in welke verhoudingen en wat het formaat van de uitgezette vis is. Het is voor ons dus ook spannend wat we gaan aantreff en bij Fish ‘O’ Mania International 2015.”

Bron: Hét Visblad juli 2015

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.