HSV Service

Waterschapsverkiezingen: stem Water Natuurlijk!

9794
20 nov 2008

Van 13 tot 25 november 2008 houden alle 26 waterschappen in Nederland verkiezingen. Tijdens deze verkiezingen worden de nieuwe waterschapsbesturen voor een periode van vier jaar gekozen.

Voor sportvissers zijn deze verkiezingen zeer belangrijk. De waterschappen beheren namelijk het grootste deel van onze viswateren. Zij bepalen de mogelijkheden voor de visstand en de beschikbaarheid van visstekken. Door te stemmen bepaalt u wie in het bestuur van uw eigen waterschap komt te zitten!

Krachtenbundeling

Sportvisserij Nederland doet via de partij Water Natuurlijk mee aan de waterschapsverkiezingen. In Water Natuurlijk hebben Sportvisserij Nederland en haar regionale federaties de krachten gebundeld samen met natuur-, milieu- en andere recreantenorganisaties.

Groot belang voor sportvissers

Water Natuurlijk staat voor schoon en visrijk water, natuurlijke oevers, het op diepte houden van wateren, het aanleggen van vistrappen, een op de natuur gericht peil- en maaibeheer en een goede bereikbaarheid van het (vis)water.

Stem op de sportvisserijkandidaat

Op de lijsten van Water Natuurlijk staan voor ieder waterschap één of meer kandidaten, die door de sportvisserij zijn aangedragen. Door als sportvissers massaal op deze sportvisserij kandidaten te stemmen, kunt u het sportvisserijbelang het best behartigen. Een stem op hen is een stem op Water Natuurlijk en via de voorkeurstemmen komen zij dan in het waterschapsbestuur. Meer informatie en de namen van de sportvisserijkandidaten in uw waterschap kunt u hier vinden.

Doe als Ed Stoop en stem komende week op de sportvisserijkandidaat van Water Natuurlijk!!!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide