HSV Service

Vacatures bij hengelsportverenigingen

8508
25 sep 2015

Van ledenadministratie tot controle en van jeugdwerk tot viswedstrijden organiseren: vrijwilligers spelen een hele belangrijke rol binnen de hengelsportvereniging. Ze zijn dus hard nodig. Sportvisserij Nederland heeft daarom een webpagina aangemaakt met een overzicht van ‘vrijwilligersvacatures’ bij hengelsportverenigingen.

Klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij verenigingen. Het gaat alleen om (zo'n 300) verenigingen die werken met 'Mijnhengelsportvereniging’ – een gratis service van Sportvisserij Nederland om verenigingen eenvoudig een professionele website te geven.

Meld je aan

Omdat veel verenigingen (nog) niet met de gratis service Mijnhengelsportvereniging werken, maar ook zij vrijwilligers kunnen gebruiken, kan het geen kwaad om zelf eens met je eigen vereniging contact op te nemen.

-> Zoek een vereniging in jouw buurt

Vrijwilligers worden met open armen ontvangen: op lokaal niveau kan de vereniging dan immers meer initiatieven voor de hengelsport organiseren. Vrijwilligerswerk hoeft bovendien helemaal niet veel tijd in beslag te nemen en je kunt meestal zelf aangeven wat je graag zou willen doen binnen de vereniging. Bovenal is het leuk en dankbaar werk.

Verenigingen die meer willen weten over de mogelijkheden die Mijnhengelsportvereniging biedt, vinden meer informatie op: www.mijnhengelsportvereniging.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.