Instructievideo’s voor het maken van je eigen website met Mijnhengelsportvereniging.nl

7145
03 sep 2015

Ruim 300 hengelsportverenigingen werken al naar volle tevredenheid met de gratis webmodule van Sportvisserij Nederland Mijnhengelsportvereniging.nl. Hiermee kunnen aangesloten hengelsportverenigingen gratis een eigen professionele website aanvragen, inrichten en beheren.

De webmodule is speciaal ontwikkeld voor hengelsportverenigingen, werkt erg simpel en kan eenvoudig worden beheerd door meerdere personen.

Om de (over)stap naar de webmodule mijnhengelsportvereniging.nl nog eenvoudiger te maken, hebben we een reeks instructievideo's over het werken met deze module gemaakt. Een website is een onmisbaar middel om jouw vereniging te presenteren. Naast de inhoud is er een aantal regels waaraan deze moet voldoen, moet de website gebouwd en gehost worden én naar voren komen in de zoekmachines.

Kijk voor meer informatie, handleidingen en voor het aanvragen van een gratis website op www.mijnhengelsportvereniging.nl of op de Verenigingsservice/ Ledenbinding.

Instructievideo's werken met Mijnhengelsportvereniging.nl


HSV TV - Gratis verenigingswebsite (1/7): inleiding en aanvragenHSV TV - Gratis verenigingswebsite (2/7): indeling en uitstraling bepalen


HSV TV - Gratis verenigingswebsite (3/7): Pagina's, teksten en afbeeldingen invoegen


HSV TV - Gratis verenigingswebsite (4/7): Afbeeldingen en documenten invoegen


HSV TV - Gratis verenigingswebsite (5/7): Hyperlinks invoegen


HSV TV - Gratis verenigingswebsite (6/7): Een header maken en de slideshowmodule


HSV TV - Gratis verenigingswebsite (7/7): website vindbaar maken


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.