HSV Service

238 vissen buit voor viskids met een verstandelijke beperking

4075
11 nov 2015

Het water in het centrum van Makkum, Friesland, vormde het toneel van alweer een PeuterFonds Evenement. De verstandelijk beperkte kinderen van Scouting de Ontdekkers én Spelend Sporten wisten maar liefst 238 vissen buit te maken tijdens deze fantastische en vooral ook zonnige dag.

Uiteraard kregen de kinderen aan het einde allemaal een medaille - de winnaar een beker - en een hengel mee naar huis! Check de ontzettend leuke foto’s op www.peuterfonds.nl

Wil jij ook een keer iets betekenen voor deze mooie stichting? Aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@peuterfonds.nl – Plezier gegarandeerd!


Gerelateerde berichten
14 apr 2015 Veel vis tijdens Peuterfonds visdag Vlaardingen 4488 De Stichting PeuterFonds is het nieuwe jaar goed begonnen! De Vlaardingse Westwijk was het toneel van het eerste PeuterFonds evenement van 2015. Met 13 kinderen van de Blauwe Vogels van Scoutinggroep Maurits-Viool werd er gevist met de vaste- en de feederhengel op witvis. En er werd supergoed gevangen! 23 mrt 2015 Stichting Vissen met een Beperking 5775 Wie kent de Stichting PeuterFonds niet? Iedere rechtgeaarde sportvisser heeft al eens een bijdrage geleverd aan deze mooie stichting in de vorm van een donatie of door een lootje te kopen op de Outdoor Fair of door een slinger aan het PeuterRad van Fortuin te geven op de Visma. 21 mei 2014 Vissen met autistische kids: Stichting Peuterfonds 5854 Op zaterdag 17 mei vond alweer het 26e evenement in de geschiedenis van de Stichting PeuterFonds plaats. Maar liefst 16 kinderen, voornamelijk autisten, van twee verschillende doelgroepen beleefden een zeer gevarieerde dag. En natuurlijk werd er ook volop gevist! 06 jun 2013 Hengelsportfestijn van PeuterFonds in Barsingerhorn 4365 De waterkant bij het Noord Hollandse Barsingerhorn veranderde op zaterdag 1 juni 2013 in een heus hengelsportfestijn. Ondanks de gure noordoostenwind hebben de verstandelijk beperkte kinderen van Esdégé-Reigersdaal een supergeslaagde visdag beleefd met de vrijwilligers van de Stichting PeuterFonds. 25 apr 2013 Het PeuterFonds in Zeeland! 6312 Onder een waterig ochtendzonnetje reisden de PeuterFonds vrijwilligers op zaterdag 20 april af naar het Zeeuwse Kerkwerve. Hier organiseerden zij voor de bijzonder leuke kinderen van De Beatrixschool een prachtig evenement aan de forelvijver van Van Langeraad. Het werd een prachtige voorjaarsdag waarbij de vis zeker niet duur betaald werd, want de dag stond garant voor vele mooie vangsten en nog meer blije gezichten!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide