ZomerVISkaravaan 2021: inschrijvingen open (video)

1352
11 jan 2021

De inschrijvingen voor de ZomerVISkaravaan 2021 zijn sinds vandaag geopend! Deelnemen aan dit evenement is een unieke kans om jouw vereniging meer lokale bekendheid te geven en kinderen kennis te laten maken met en te begeleiden bij het verantwoord sportvissen.

Ook deze zomer organiseren Sportvisserij Nederland en Sportvisserijfederaties in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen de ZomerVISkaravaan. In de eerste en laatste drie weken van de zomervakantie worden op 40 locaties verspreid over heel Nederland, ééndaagse events voor kids georganiseerd. Tijdens deze evenementen wordt het sportvissen gestimuleerd als leuk en gezond en vooral beleefd in de directe woonomgeving. 

Inschrijven voor de ZomerVISkaravaan van dit jaar kan via dit formulier.

Programma

Op ieder event van de karavaan worden tussen 09:30 en 14:30 uur diverse activiteiten georganiseerd. Kinderen leren onder andere een tuigje maken, kunstvissen onthaken, krijgen werples met targets, leren alles over visherkenning en er zijn visdril-simulatoren. Uiteraard leren de kids zelf ook een visje vangen!

Bekijk hieronder een impressie van de ZomerVISkaravaan van 2020:Kennismaking en begeleiden jeugd

Het doel van de ZomerVISkaravaan is om kinderen in hun directe woonomgeving kennis te laten maken met en te begeleiden bij het sportvissen. Tevens wordt door promotie de zichtbaarheid en bekendheid van de lokale hengelsportvereniging vergroot.

-> Lees hier meer informatie en meld je vereniging aan

Wanneer?

De ZomerVISkaravaan zal worden georganiseerd in twee periodes van drie weken in de drie schoolregio’s Noord, Midden en Zuid Nederland. De regio’s en data van dit jaar zijn:

Regio Noord: 10 juli t/m 18 juli 2021 (week 28)
Regio Midden: 19 juli t/m 25 juli 2021 (week 29)
Regio Zuid: 26 juli t/m 1 augustus 2021 (week 30)

Regio Noord: 16 augustus t/m 22 augustus 2021 (week 33)
Regio Midden: 23 augustus t/m 29 augustus 2021 (week 34)
Regio Zuid: 30 augustus t/m 5 september 2021 (week 35) 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide