Vis & water

Veelgestelde vraag: hoe krijg ik mijn dubbele afdracht terug?

5102
27 mei 2018

Iedere maand krijgt Sportvisserij Nederland via haar social media kanalen veel vragen. Daarvan licht Hét VISblad er iedere maand één uit. Dit keer is dat de vraag: hoe krijg ik mijn dubbele afdracht terug?

Sommige sportvissers zijn lid van meerdere hengelsportverenigingen. Om te voorkomen dat je dubbele afdrachten betaalt, worden alleen de kosten voor de aanmaak van de Extra VISpas (€ 3,50) en het lidmaatschapsgeld van die vereniging in rekening gebracht. Word je via VISpas.nl lid van een andere hengelsportvereniging, dan kun je aangeven dat je reeds een VISpas hebt en wordt hier in de prijsbepaling rekening mee gehouden.

Mocht je echter lid zijn geworden bij een nieuwe vereniging middels een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap of matchen de persoonsgegevens niet omdat ze bij één van de verenigingen niet kloppen, dan kun je de teveel betaalde afdracht terug vragen via deze link terugvragen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide