Vliegvissers gezocht! (video)

4299
20 nov 2015

Onze collega's bij Sportvisserij Zuidwest Nederland zijn op zoek naar vliegvissers die met hen op 1 december mee willen helpen om een goed beeld te krijgen van de visstand van het Oostvoornse Meer.

Het Oostvoornse Meer is een uniek en zelfs een (Europees) beroemd water onder sportvissers die graag met de vliegenlat en/of kunstaas actief is. Enkele forelsoorten, zalm en bot zijn de vissoorten die op dit meer worden belaagd, maar worden deze vissen overal op het meer en even gemakkelijk gevangen? Dat zijn vragen waar we graag antwoord op willen krijgen.

Bekijk een filmpje van een uitzet van beekforel in het Oostvoornse Meer:

Daarom organiseert Sportvisserij Zuidwest Nederland op dinsdag 1 december 2015 – de eerste dag na de gesloten tijd in november - een monitoringsdag op het Oostvoornse Meer. Deelname is gratis en er zijn diverse leuke prijzen te winnen. Zo heeft Avicentra Hengelsport een mooie prijs beschikbaar gesteld voor de grootste forel.

-> Meer informatie en aanmelden via de website van Sportvisserij Zuidwest Nederland

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide