Nieuw seizoen Studio Vis TV: meer gasten, meer items! (video)

6538
24 dec 2015

Sportvistalkshow Studio Vis TV komt terug op de buis! Vanaf zondag 3 januari word je acht weken lang elke zondagochtend vanaf 9.30 uur op RTL 7 bijgepraat over alles wat voor jou als sportvisser interessant is. In deze nieuwe serie ontvangt presentator Marco Kraal veel meer gasten in de studio en zitten bovendien meer items van reporters die het land in gaan.

De plek (RTL 7) en tijdsduur (een klein uur per uitzending) blijven ongewijzigd. Wel gaat er inhoudelijk het nodige veranderen in vergelijking met voorgaande seizoenen: het ‘studio-gedeelte’ beslaat in de nieuwe serie drie afzonderlijke blokken. Ieder blok schuiven een of twee gasten aan tafel bij Marco Kraal. Het eerste blok draait om hardcore sportvissers in allerlei disciplines. Deze cracks geven je een kijkje in hun vaak spectaculaire of juist nog onbekende visserij. In het tweede studioblok komen visdeskundigen en -biologen uit de politiek, natuur- en wetenschapshoek aan tafel. Het derde blok omvat bekende en minder bekende sportvissers met een bijzonder verhaal. 


Elke week duiken we in Vis TV Next in de wereld van de jonge sportvisser


‘Vis TV Next’ en ‘Beet met Anja’

Nieuw is ‘Vis TV Next’. In dit onderdeel duiken de razende reporters Robert de Wilt en Ties Ittmann elke week in de wereld van de jonge generatie sportvissers. Wat houdt de ‘next generation’ bezig, hoe vissen ze en waar doen ze dat? Een ander nieuw onderdeel is ‘Beet met Anja’. Wedstrijdtopper en wereldkampioene Anja Groot reist door Nederland om in korte reportages vragen van kijkers in de praktijk te beantwoorden. Zowel voor het studio-deel als voor de reportages in het land draaien de opnames al op volle toeren.


Elke week vistips en hulp in 'Beet met Anja'

Bijzondere sportvissers in ‘Ik Vis'

Verder is ook het onderdeel ‘Ik Vis’ nieuw. Hierin wordt telkens een ‘gewone’ sportvisser – jong of oud, man of vrouw – met een bijzonder verhaal geportretteerd. En tenslotte is er nóg een kersvers item in Studio Vis TV: ‘Vis TV Op Reis’. In dit korte item wordt elke week aandacht besteed aan verschillende visreizen en -trips in binnen- en buitenland. Kortom, dit nieuwe seizoen van Studio Vis TV meer gasten, meer items en meer onderwerpen!


Bekijk hier de promo van dit nieuwe seizoen Studio Vis TV: 


Aansluitend Vis TV

Aansluitend op de acht afleveringen van Studio Vis TV start op zondag 28 februari de nieuwe, 12-delige serie van Vis TV: elke zondagochtend vanaf 9.30 uur op RTL 7 een half uur hagelnieuwe visavonturen van Ed & Marco. Ook bij Vis TV is er sprake van een nieuw concept: ‘Vis TV Stad & Land’. Wat houdt het in? Het bekende visduo trekt de ene week de natuur in en gaat de week daarop ergens in stedelijk gebied aan de slag. Van de stille stranden van Texel tot hartje Utrecht, en van de Vinkeveense Plassen tot de binnenstad van Den Haag. Elke uitzending drie verschillende blokken met studiogasten

Kortom: vanaf zondag 3 januari zit jij gebakken met maar liefst 20 zondagen op rij sportvissen op televisie! Kijk voor meer informatie over Studio Vis TV op www.vistv.nl en www.sportvisserijnederland.nl.
 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide