Vis & water

VISpas campagne 2015 van start

4771
21 apr 2015

Deze week is de jaarlijkse VISpascampagne weer van start gegaan. Vanaf 20 april vind je in zo'n 250 abri's gedurende twee weken grote VISpasposters in een ruime straal rond en in de Randstad.

Op zondag 19 april vloog bij de ANWB Lentedagen in Bussloo (50.000 bezoekers) een reclamevliegtuigje rond met een spandoek met de tekst VISSEN? ALTIJD DE VISPAS MEE!

Vanaf 23 april worden er in drie weken bijna zevenhonderd radiospotjes uitgezonden op 3FM, Radio 538, veronica en alle regionale publieke radiozenders (ORN). Dat gebeurt nogmaals in de periode van 29 juni t/m 19 juli, vlak voor en in de eerste weken van de zomervakantie.

Tevens zullen er gedurende de hele campagneperiode (eind april tot en met juli) weergerelateerde banners worden vertoond op allerlei grote nationale websites en op Google Adwords.

De komende maanden vinden bovendien grootschalige mailacties plaats naar potentiele VISpaskopers. Hiertoe behoort ook de groep mensen die met een Meevistoestemming hebben gevist. Die laatste groep roepen we op om lid te worden  om lid te worden van een lokale hengelsportvereniging.

De campagne is ontwikkeld en wordt uitgevoerd in samenwerking met Crossmedia Communicatiegroep uit Heerenveen.

Vissen? Altijd de VISpas mee. Bestel m direct via www.vispas.nl
Gerelateerde berichten
08 jul 2014 10.000 VISpassen online verkocht! 5205 Sinds dit jaar biedt een groeiend aantal verenigingen online de VISpas aan. Inmiddels hebben deze verenigingen (al ruim 200) meer dan 10.000 VISpassen online verkocht. 04 apr 2014 Verkoopt jouw vereniging de VISpas al online? 5944 Sinds kort is het voor elke vereniging mogelijk om online de VISpas te verkopen, zelfs als de vereniging een eigen (of zelfs helemaal geen) website heeft. De service is gratis en biedt zowel verenigingen als nieuwe leden veel gebruiksgemak en voordelen. 22 nov 2013 Mijlpaal van half miljoen leden bereikt (video) 7230 Na jaren van gestage groei was het onlangs dan zover: de 500.000ste VISpas is een feit. Eltjo Klomp uit Hilversum is lid geworden van hengelsportvereniging Hilversum en slecht daarmee de grens van een half miljoen aangesloten sportvissers in Nederland. Daarmee verstevigt de sportvisserij haar positie als derde grootste sportbond van ons land. 14 nov 2013 VISpas 2014: acht jaar VISpas 17845 De VISpas gaat in 2014 haar 8ste levensjaar in en is inmiddels een begrip in de hengelsport in Nederland en erbuiten. Waar we als sportvisser voorheen een sportvisakte en een grote vergunning nodig hadden met de diverse viswaterlijsten volstaat nu een VISpas met de Gezamenlijke Lijst van Viswateren en eventuele verenigingslijsten. 23 apr 2013 VISpas campagne 2013 (video) 4762 Op woensdag 24 april is met een radiospotje op Giel! bij 3FM om 07:55 uur de VISpas campagne weer van start gegaan. Deze landelijke publiciteitscampagne loopt tot in de zomer en brengt de VISpas op verschillende manieren onder de aandacht bij de sportvisser.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide