Verkoopt jouw vereniging de VISpas al online?

6711
04 apr 2014

Sinds kort is het voor elke vereniging mogelijk om online de VISpas te verkopen, zelfs als de vereniging een eigen (of zelfs helemaal geen) website heeft. De service is gratis en biedt zowel verenigingen als nieuwe leden veel gebruiksgemak en voordelen.

Inmiddels hebben honderden verenigingen de module al geactiveerd, maar we streven naar een goede landelijke dekking van de online verkrijgbaarheid van de VISpas.

Dat heeft alles te maken met de naderende VISpascampagne op radio, in bladen en op internet. In deze campagne wordt verwezen naar de online beschikbaarheid van de VISpas. Als je als vereniging hiervan mee wilt profiteren (lees: er wordt automatisch een link gemaakt naar de module van jouw vereniging) is het essentieel dat de module geactiveerd is. De VISpascampagne barst 24 april los.

De komende weken neemt Sportvisserij Nederland contact op met een groot aantal verenigingen om ze te helpen bij het online zetten van de Online VISpas Bestelmodule. Maar direct zelf doen kan ook, lees vooral verder.


Zorg dat jouw vereniging automatisch profiteert van de VISpascampagne via de Online VISpas Bestelmodule!

De voordelen

De voordelen van de Online VISpas Bestelmodule zijn groot:

  • De module is gratis voor verenigingen, inclusief online betalingen via iDeal en creditcard.
  • Met de online module profiteer je automatisch van de landelijke VISpascampagne.
  • Cijfers wijzen uit dat verenigingen die de module online hebben staan harder groeien dan verenigingen zonder online module.
  • Nieuwe leden kunnen 24 uur per dag lid worden en direct vissen. Ze hoeven bovendien geen VBL meer apart op te sturen en hebben de VISpas sneller in huis.
  • Verenigingen hebben een betalingsgarantie door betaling via Ideal en creditcard.
  • Minder administratie voor de vereniging, verkooppunten en winkel. Onder meer door de directe koppeling met HSV Leden.

-> Lees hier meer over de module en vraag de module eventueel direct aan. 'Live zetten' kan overigens later ook nog na de aanvraag.

Wat moet mijn vereniging doen om de module te activeren?

 

Om de module in gebruik te nemen moeten de volgende stappen doorlopen worden:

  1. Zorg dat de contributiebedragen juist gevuld zijn in HSV Leden. Check deze handleiding (pdf)
  2. Vraag de online VISpas Bestelmodule aan. Dat kan via deze link als dat nog niet is gebeurd. Je ontvangt automatisch inloggegevens per mail.
  3. Vervolgens is het 5 minuten werk om de module in te stellen. Deze handleiding (pdf) helpt je hier eventueel bij.

Nadat je de gegevens hebt opgeslagen, wordt er een automatische melding gestuurd naar Sportvisserij Nederland. Daar wordt nog een laatste check uitgevoerd en vervolgens wordt de module live gezet voor jouw vereniging. Vanaf dat moment wordt jouw vereniging getoond tussen de online verkooppunten in de VISpascampagne.

Dat is alles!


Zo ziet de module eruit in een website, maar een website via Mijnhengelsportvereniging.nl is beslist geen voorwaarde.

Vragen? Bel of mail ons!

Mocht je tegen problemen aanlopen of twijfels of vragen hebben over de Online VISpas Bestelmodule, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons per mail of telefoon: 030-6058400

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.