VISpas campagne 2013 (video)

5209
23 apr 2013

Op woensdag 24 april is met een radiospotje op Giel! bij 3FM om 07:55 uur de VISpas campagne weer van start gegaan. Deze landelijke publiciteitscampagne loopt tot in de zomer en brengt de VISpas op verschillende manieren onder de aandacht bij de sportvisser.

De publiciteitscampagne voor de VISpas is voor 2013 opgezet in samenwerking met reclamebureau Ogilvy. Het thema van de campagne is ‘Ik VISpas als …’ waarbij er voor het laatste deel van de slogan wordt gevarieerd op verschillende onderwerpen zoals het weer en diverse vissoorten en -technieken (‘als het mooi visweer is’, ‘als mijn vismaat inhaakt’, ‘als ik voor anker lig’). Daarbij ligt de focus van de campagne dit jaar op recreatieve vissers en booteigenaren.

Print en radio

De VISpas campagne loopt via verschillende media. Zo zal er een (beperkte) campagne met posters in displays gaan lopen bij jachthavens. Daarnaast worden er op diverse landelijke (Radio Veronica, Qmusic, 3FM, Radio 538) en regionale radiostations (ORN, E-power) spotjes uitgezonden. Die zullen in twee perioden van twee weken de ether in gaan, waarbij er een piek ligt rond Nationale Hengeldag die op de laatste zaterdag van mei valt.

Online promotie

Ook op internet zal de VISpas worden gepromoot. Dit gebeurt onder meer via Google Adwords en een bannercampagne op diverse websites. Die laatste is weersafhankelijk: bij mooi (vis)weer is er een hogere frequentie, bij slecht weer worden er minder banners getoond. Op Facebook en YouTube wordt ook geadverteerd. Bij de eerste wordt de online verkoop van de VISpas onder de aandacht gebracht, bij de tweede geeft een spannend filmpje waarbij beeldmateriaal uit de documentaire ‘V.I.S.S.E.N.’ is gebruikt een impressie van hoe mooi sportvissen is.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.