Miniposters De Nederlandse Vissen

Op de miniposter “De Nederlandse zoetwatervissen” van 42 x 30 cm (A3 formaat) vind je alle 72 vissoorten (‘van Aal tot Zeelt’), die je in het Nederlandse binnenwater kunt aantreffen.

Op de miniposter “De Nederlandse zeevissen” van 59 x 42 cm (A2 formaat) vind je alle 119 vissoorten (‘van Ansjovis tot Zeeduivel’) die in het Nederlandse kustgebied voorkomen of die door Nederlandse beroepsvissers regelmatig uit de Noordzee worden aangevoerd en vervolgens te vinden zijn in de vishandel.

Ook de meest recente 'aanwinsten' van de Nederlandse visfauna zoals de zwartbekgrondel, marmergrondel, paganelgrondel en de knorrepos, zijn op de posters te vinden.

Elke vissoort is voorzien van zijn Nederlandse en wetenschappelijke naam. De miniposters zijn vervaardigd van hoogwaardig, glanzend en scheurvast papier. Ideaal voor in de hobbykamer, het clubhuis, op school en niet te vergeten boven je bed!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide