Leestip: 'Wrakken - Schatkamers van de Noordzee'

8556
06 dec 2010

Op 2 december zag het boek Wrakken - Schatkamers van de Noordzee het licht. Ben Stiefelhagen reikte het eerste exemplaar uit aan Albert Salman van Kust & Zee.

Het eerste exemplaar werd overhandigd in de winkel van Moby Dick in Nieuwegein in aanwezigheid van het team van Duik de Noordzee schoon, andere mensen die een steentje aan dit project hebben bijgedragen, en belangstellenden. Ook Sportvisserij Nederland was aanwezig.

Duik de Noordzee schoon heeft dit boek plus de dvd uiteindelijk kunnen financieren met de AD Natuurprijs die het team in september won. Dit betekent dat alle opbrengsten van het boek ten goede komen aan het project van Duik de Noordzee schoon en dus aan de Noordzee.


Albert Salman van Kust en Zee ontvangt van Ben Stiefelhagen van Duik de Noordzee Schoon het eerste exemplaar van Wrakken - Schatkamers van de Noordzee (foto: Cor Kuyvenhoven)

Sportvisserij Nederland levert jaarlijks een financiële bijdrage aan het project Duik de Noordzee Schoon en heeft ook een tekstuele bijdrage geleverd aan het boek 'Schatten van de Noordzee'. Lees meer over het boek op Duikeninbeeld.tv en bekijk onderstaande impressie:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.