Eerste verenigingswebsite live!

7707
10 jan 2011

Vijf januari is officieel de eerste professionele website via Mijnhengelsportvereniging.nl live gegaan. Het gaat om een nieuwe site van de hengelsportvereniging It Stikelbearske uit Wijnjewoude e.o.

Het resultaat is te zien op www.itstikelbearske.nl

De website zal de komende weken nog uitgebreid worden met meer functionaliteiten, zoals het online bestellen van de VISpas.

It Stikelbearkse is één van de 10 pilotverenigingen waarmee we onze service Mijnhengelsportvereniging.nl ontwikkelen, testen en verbeteren. Voor deze vereniging gebeurde dat onder de bezielende leiding van René Seefat. Lees hier meer over de voordelen en mogelijkheden.


De nieuwe homepage van hengelsportvereniging It Stikelbearske


De nieuwspagina van hengelsportvereniging 'It Stikelbearske' met nieuws, agenda en meer.

In de maand januari en februari zullen meer pilotverenigingen met hun nieuwe website live gaan. De service zal verbeterd worden op basis van hun ervaringen. Kort daarna wordt het voor alle aangesloten verenigingen mogelijk om online een professionele website aan te vragen, in te richten , te lanceren en bij te houden.

Het is nu al mogelijk om je als vereniging vrijblijvend voor te registreren. Inmiddels hebben al 160 verenigingen zich aangemeld.

-> Meer over deze unieke service voor aangesloten hengelsportverenigingen.

-> Meer services en praktische zaken voor verenigingen vind je op de online HSV-Service

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.