Nieuw magazine: Fisk & Wetter

7932
22 nov 2011

Hét gloednieuwe hengelsportblad van Fryslân. Op de laatste Algemene ledenvergadering van Sportvisserij Fryslân is besloten dat per 2012 er een eigen Fries hengelsportmagazine zal verschijnen.

In dit magazine met de titel Fisk&Wetter kunnen alle aangesloten verenigingen hun nieuws vermelden.

Indien een HSV hiervan gebruik wil maken, dan kan de vereniging zich hiervoor aanmelden bij Sportvisserij Fryslân. Mocht je als lezer van deze Friese regio-editie willen weten of jouw HSV zich heeft aangemeld voor Fisk&Wetter, informeer dan bij je bestuur of bij Sportvisserij Fryslân in Grou; e-mail of 0566-624455.

Meerdere edities

Fisk&Wetter verschijnt één keer per kwartaal en in meerdere edities. In iedere editie kan de HSV uit de regio haar nieuws en belangrijke data en activiteiten vermelden. Het blad zal als onderdeel van het landelijke Visblad verschijnen. Ook de Friese regio-editie blijft twee keer per jaar verschijnen met daarin specifieke informatie die meer federatief gericht is op geheel Sportvisserij Fryslân.

Daarnaast kun je tegen een zeer sterk gereduceerd tarief de overige exemplaren (zes) van het landelijke Visblad ontvangen. Informeer dus bij je Hengelsportvereniging of bij Sportvisserij Fryslân.

Bron: Sportvisserij Fryslân

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.