Hét Visblad online - december 2011 (video's)

3482
17 nov 2011

Vers van de pers valt ie een dezer dagen weer op je deurmat: het nieuwe Visblad. In dit decembernummer – dat gratis wordt verstuurd naar iedereen die een VISpas heeft – lees je naast het landelijke sportvisnieuws en de nodige vistechnische artikelen ook de speciale regio-editie van jouw hengelsportfederatie.

Zoals je inmiddels van ons gewend bent, zijn er ook dit keer weer twee video's gemaakt voor Visblad TV. We snappen dat je waarschijnlijk niet kunt wachten om als eerst de kersverse Visblad TV video’s te checken, dus laten we daar gauw mee beginnen.

Visblad TV: Snoeken met dood aas

De eerste video hoort bij het roofvisartikel van Mark Pijnappels. Zowel in het artikel als in onderstaande video, laat Mark zien dat snoeken met dood aas onder een dobber erg effectief is, echt geen zware kost hoeft te zijn, en je hartslag aardig op hol kan brengen:

Visblad TV: Quintis gaat vissen

In de tweede video gaat onze eigen filmcrew op pad met BN-er en sportvisser Quintis Ristie. Je weet wel, van ‘soko soko’! Quintis gaat een dagje snoeken met Bas Muijs (o.a. bekend van GTST). Of de heren wat gevangen hebben? Check voor het antwoord daarop deze video maar eens:

Ifish: Snoeken met kunstaas

En alsof de twee bovenstaande video’s nog niet genoeg kijkplezier brengen, kunnen we je hieronder ook exclusief de tweede in Nederland opgenomen aflevering (klik hier voor de eerste aflevering) van het Australische visprogramma Ifish presenteren. In deze aflevering struint presentator Paul Worsteling met Visbladauteur Carl Greve de stadswateren van Maassluis af. Niet geheel zonder gevaar, zo blijkt wel. Check hieronder de video:
Verder staan in dit nieuwe Visblad natuurlijk weer een heleboel leuke en interessante artikelen, zoals onder meer:

  • Witvissen: wereldkampioen Ingeborg Audenaerd strooit met tips
  • Zeevissen: vissen op schar, met tips van Ed Stoop
  • Karpervissen: is karpervissen relatieproof? (klik hier voor de 'uitzending gemist' van de aflevering 'Help, mijn man heeft een hobby', met Jacob Evers)
  • Vliegvissen: beginnen met vliegvissen

Uiteraard ontbreken de vertrouwde rubrieken Zo Zit Dat, Visveiligheid met Kraal, Visnieuws, Vismail, Hotspots uit de VISpas, Vuurdoop, Nieuw In de Rekken, Wedstrijdnieuws en de column van Herwin Kwint ook in deze editie niet.

Oplage 570.000!

Iedereen die een VISpas heeft – zo'n 570.000 mannen, vrouwen en kids! – ontvangt deze editie van Hét Visblad gratis. Om iedere maand dit fraaie magazine te ontvangen en zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de sportvisserij, sluit je nu heel gemakkelijk en snel een abonnement af. Je krijgt Hét Visblad voor nog geen euro per maand twaalf keer per jaar  thuisbezorgd. De abonnementsprijs van € 11,95 is inclusief een leuk welkomstgeschenk.

-> Klik hier voor een abonnement!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide