'Syndroom' op RTL4 gemist?

11575
01 nov 2013

Het nieuwe programma 'Syndroom' van Johnny de Mol stond donderdag 31 oktober in het teken van sportvissen. In deze serie gaat Johnny op pad met jongeren met, zoals de naam al zegt, een syndroom.

Update 01/11/2013: bekijk hier de uitzending met Damian en Ed en Marco terug.

Dat kunnen allerlei syndromen zijn zoals Down, Autisme enz. Eén ding hebben de gasten van Johnny gemeen en dat is dat ze allemaal al jaren één grote droom(wens) koesteren.

Damian, een jongeman met autisme en ADHD is helemaal verzot op vissen en droomt bijna dagelijks over een dag vissen met Ed en Marco van Vis TV. Het liefst op brasem.

De dromen zijn soms klein, dan weer wat groter, maar elke keer spot on. Johnny: “Dan moet je denken aan het helpen van een meisje aan haar rijbewijs, omdat ze heel erg ver fietsen van haar werk woont. Maar ook lieve, simpele dingetjes als een jongen die helemaal gek is van Ed en Marco van Vis TV en die niks liever wil dan een dagje met ze vissen. Nou, dan doen we dat.”

Doldwaas

Als die dag is aangebroken en het Vis TV-duo op een steiger aan het Kinselmeer zit te wachten en Johnny en Damian in een bootje komen aanvaren, wordt het een dolle dwaze vispartij. Damian vangt zijn brasem terwijl in Johnny meer talent als sportvisser blijkt schuil te gaan dan menig kijker zou vermoeden.


Johnny, Marco, Ed en Damian bij de opnamen van 'Syndroom'.

-> Donderdag 31 oktober dus kijken naar Syndroom om 21.30 uur op RTL-4

-> Bekijk hier de uitzending terug

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.