Deze week snoekbaars in VIS TV

9412
26 jul 2007

Zoals velen inmiddels hebben gemerkt wordt Vis TV De Missie deze zomer in z'n geheel herhaald op de zondagochtend. Na een geslaagde zesde missie waarin Ed en Marco vorige week zowel het aantal blankvoorns als het vereiste formaat wisten te vangen, staat komende zondag 29 juli in het teken van de snoekbaars.

Ed vist met de dobber en daaronder een dood spierinkje in het Nieuwe Meer onder de rook van Amsterdam, terwijl Marco met een tas vol kunstaas en zijn verticaalhengeltje de rivier de Waal op gaat. Ed krijgt voor het slagen van zijn deel van de missie hulp van snoekbaarsvirtuoos Luc Coppens, terwijl Marco met connaisseur Ronald Raggers het water op gaat. Het weer werkt in ieder geval mee, nu de snoekbaars nog.

Vis TV De Missie wordt mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Als negen van de elf missies slagen wacht in de twaalfde en laatste aflevering op 2 september als beloning een buitenlandse vistrip. Eén missie is echter al mislukt. Na deze snoekbaarsaflevering resten dus nog vijf zondagochtenden waarin steeds van 10.00 tot 10.30 uur de visavonturen van presentatoren Ed Stoop en Marco kraal zijn te volgen.

Kijk hier voor meer informatie over Vis TV. U kunt ook contact opnemen met Sportvisserij Nederland in Bilthoven, tel: (030) 6058400, e-mail: info@sportvisserijnederland.nl. Bekijk hier de trailer van deze uitzending.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.