Vissen in Endemol-programma 'Ik op TV'

6302
24 jul 2007

'Ik op TV' heet het nieuwe programma dat Endemol vanaf 3 september via een aantal bekende regionale zenders de ether in stuurt. Maar liefst vijf dagen van de week krijg je nieuws uit de regio te zien dat vooral ook door mensen uit die regio is gefilmd.

Ook sportvissen hoort daarbij. Want, een van de rubrieken van Ik op TV heet Beet, volgens de redactie geen relatie met hengelsportmagazine Beet.

foto: ikoptv.nl

In de rubriek krijgen sportvissers de kans om hun 'vangst van de week' op televisie te tonen. Ben jij het eindelijk spuugzat dat al jouw enthousiaste verhalen steeds als visserslatijn worden afgedaan, dan is dit je kans. Of, misschien wil je gewoon eens laten zien wat voor prachtige vissen er allemaal in de sloot achter jouw huis leven en toon je de kijkers hoe schitterend mooi een ruisvoorn of bijvoorbeeld een poldersnoekje is. E-mails kunnen naar beet@ikoptv.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.