Witvissen - De dope & Shit van Anja (Video)

01 dec 2008

Vorig jaar eindigde ze op een vierde plaats nét naast het podium op het WK voor Dames in Spanje. Ook in Hongarije bleek ze dit jaar de best presterende dame van het Nederlandse team. Beide kampioenschappen hadden met elkaar gemeen dat er veel vis was te vangen. En dan is de 20-jarige Anja Groot uit Beverwijk op haar best. In deze reportage laat ze zien hoe ook jij kunt excelleren als het bulkt van de vis.

Met weemoed denkt ze terug aan de eerste twee wereldkampioenschappen die ze achter de rug heeft. In Spanje kwam het vorig jaar aan op karpers van 1 tot 10 pond die met de vaste stok werden belaagd. Geen secure visserij, wel super sensationeel. Afgelopen augustus wemelde het wederom van de vis, maar dit keer waren het meervalletjes die slechts enkele tientallen grammen wogen. De krankzinnige aantallen maakten alles echter meer dan goed. Om te winnen moest ieder detail kloppen, anders zakte je direct weg in het klassement.

Lees hier het hele artikel (PDF)

Video: winters witvissen met Anja Groot:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.