VISblad TV: ‘methodisch’ op zeelt (video)

04 jun 2021

Zeelt staat bekend als een bijzondere vis die zich niet zomaar in de luren laat leggen. In de nieuwe VISblad TV reist presentator Bard Borger af naar het Lateraalkanaal in Twente. Daar laat Remco Hoegen (34) zien hoe hij Tinca tinca in het voorjaar succesvol belaagt met de methodfeeder.

Remco’s favoriete techniek voor het vissen op zeelt – de methodfeeder – is een bewezen wapen voor de ‘doktersvis’. Bovendien kent de fanatieke allround sportvisser uit Vriezenveen het water als zijn broekzak en heeft de voorjaarszon het water al iets opgewarmd. Alle ingrediënten voor een succesvolle sessie, maar werkt de zeelt ook mee als er een filmcamera bij is? Bekijk voor het antwoord snel deze nieuwe aflevering van VISblad TV:Meer in Hét VISblad

En voordat we het vergeten: lees voor nog veel meer tips bij deze visserij zeker ook het juninummer van Hét VISblad. Deze nieuwe editie verschijnt deze week bij de abonnees. Je vindt het artikel dat bij deze video hoort op pagina’s 22 t/m 26. Lees hier welke reportages en sportvisnieuwtjes je nog meer allemaal in deze nieuwe editie van jouw favoriete sportvismagazine kunt verwachten.Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (12 nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een 1- of 2-jarig abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al ruim tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Ga naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.