HSV Service

Cursus Vismeester

5141
14 jan 2008

Voor personen die in het verleden de Cursus Jeugdbegeleiding hebben gevolgd wordt door Sportvisserij Nederland de Cursus Vismeester georganiseerd.

Tijdens deze korte cursus, die één dagdeel in beslag neemt, worden u de fijne kneepjes van het organiseren van een visles op basisscholen bijgebracht. Maar ook leren wij u hoe u een school het best kunt benaderen, wat u met de docent van een klas vooraf kunt doornemen en wat u de kinderen te bieden heeft wanneer ze misschien zelf ook wel eens een keertje willen vissen.

In 2007 wordt de Cursus Vismeester georganiseerd op:

  • woensdag 7 november 2007 Sportvisserij Nederland te Bilthoven
  • woensdag 14 november 2007 Sportvisserij Nederland te Bilthoven

Indien zich voor een cursus meer personen aanmelden dan het vastgestelde maximale aantal, zal plaatsing geschieden op grond van de datum van ontvangst van het inschrijfformulier bij Sportvisserij Nederland. Het is dus in uw belang, dat u dit formulier tijdig invult.

Wij houden zoveel mogelijk rekening met de door u opgegeven voorkeurdata c.q. voorkeurplaatsen. Indien mogelijk wordt u, in geval van overschrijding van het maximale aantal deelnemers of bij een te geringe belangstelling voor een cursussessie, een alternatieve datum (en plaats) aangeboden.

De definitieve uitnodiging voor een cursus krijgt u ongeveer vijf weken voor aanvang van de cursus toegestuurd.

Kosten: Deelname aan de Cursus Vismeester is voor oud-cursisten van de Cursus Jeugdbegeleiding GRATIS. --> Schrijf direct in, klik hier!

Door hier te klikken kunt u meer lezen over de Cursus Vismeester (pdf-bestand).

Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen met Mecheline Muts (tel. 030-6058443) of met George Hampsink (tel. 030-6058448) van Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.