HSV Service

Regio-edities Hét Visblad

6850
01 jan 2008

In de periode 24 oktober t/m donderdag 1 november zijn in totaal bijna 520.000 exemplaren van Hét Visblad in zeven speciale regio-edities op de deurmat gevallen van de aangesloten sportvissers (inclusief Kleine VISpashouders), hengelsportverenigingen, federaties en hengelsportzaken.

Het doel van deze speciale uitgave is ondermeer om iedere sportvisser op de hoogte te brengen van het werk van de vrijwilligers, verenigingen, hengelsportfederaties en Sportvisserij Nederland.

Om eens te lezen wat er zoal buiten de eigen regio gebeurt op sportvisgebied, hebben we hier alle edities digitaal op het internet gezet.

Vanaf komende maand krijgen alle 9.000 instellingen en bedrijven met een abonnement op de leesmap (ziekenhuizen, huisartsen, zwembaden, tandartsen, kapperszaken, etc.) standaard elke maand ook Hét Visblad, ter promotie van de sportvisserij.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.