HSV Service

Nieuwsbrief Visdocumenten & ledenregistratie

8065
29 mei 2008

Onlangs is de Nieuwsbrief Visdocumenten & ledenregistratie nummer 15 via de post verzonden naar alle hengelsportverenigingen van Sportvisserij Nederland.

In deze nieuwsbrief wordt onder meer ingegaan op het terugsturen van de niet uitgegeven VISpassen 2008, het aanmelden van uw vereniging op de website van HSVleden.nl, de controle van de status van een bestelde VISpas en het terugstorten van de dubbele afdracht.

De nieuwsbrief nummer 15 is als PDF-bestand (van 276 kB) volledig te lezen als u de Factsheet onderaan de pagina aanklikt. Deze en de voorgaande nieuwsbrieven zijn ook hier te lezen.

Inmiddels zijn de verenigingen en Sportvisserij Nederland gewend geraakt aan de uitgifte van de VISpas. Grote veranderingen m.b.t. de VISpas zullen niet meer plaatsvinden, hierdoor zullen voorlopig geen schriftelijke nieuwsbrieven meer worden toegestuurd. Op de site www.hsvleden.nl worden wel eventuele nieuwsberichten en- /of nieuwsbrieven geplaatst.

Aan het einde van de zomer komt Sportvisserij Nederland met een handboek over de uitgifte van de VISpas. Daar worden de procedures vermeld en worden HSV Ledenadministratie en HSV Leden Online besproken.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.