HSV Service

Stadskanaal: camper ‘ontmanteld’

7452
08 aug 2008

Bron: politie.nl. Tot nu toe onbekenden hebben in de nacht van woensdag op donderdag op de Eerste Veldweg aan het A.G. Wildervanckkanaal in Stadskanaal diverse onderdelen van en uit een camper gehaald.

De eigenaar, een 51-jarige inwoner van Rhede, was in de camper gaan slapen nadat hij de hele dag had zitten vissen en daar de volgende ochtend vroeg mee verder wilde gaan. Vermoedelijk hebben de onbekenden door een geopend ruitje een bedwelmend gas naar binnen gespoten. Toen de man wakker werd, bleken de zes wielen van de kampeerwagen gedemonteerd, de elektrische steunen te zijn verdwenen als ook een aggregaat. Uit de camper bleken een televisie, een camera en een portemonnee te zijn weggenomen..

De man vertelde dat overdag tijdens het vissen enkele buitenlandse mannen een praatje met hem hadden gemaakt die veel interesse toonden in zijn camper. De politie is met een onderzoek begonnen. Van de gedupeerde is bloed afgenomen voor nader toxicologisch onderzoek.

Bron: politie.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.