HSV Service

Chiel Amkreutz HVR Coördinator van het jaar

11023
04 apr 2009

Vandaag werd in Bilthoven de eerste "HVR Coördinatordag" gehouden in het gebouw van Sportvisserij Nederland. Uit het hele land waren vrijwilligers die zich met hengelvangstregistratie bezighouden bijeengekomen om ervaringen uit te wisselen en lezingen bij te wonen.

Zo waren er op deze drukbezochte en leerzame dag onder meer presentaties van Piet Driessen van Total Fishing, Ton van der Spiegel van de 's Gravenhaagse en Jorrit Venema van Wartel. Tijdens de lunch werd, ook voor het eerst, een prijs uitgereikt voor de HVR Coördinator van het jaar. Deze ging naar Chiel Amkreutz, die niet alleen de HVR kar trekt voor zijn eigen vereniging, "De Goudse Viswaterpachting", maar zich ook inzet voor de hengelvangstregistratie van snoekbaarzen bij de federatie Zuidwest Nederland.

Daarnaast heeft Chiel veel bijgedragen aan de verbetering van het systeem HVR Online, omdat hij als kritisch gebruiker de nodige tips heeft ingestuurd. De prijs bestond uit een oorkonde en een digitale camera.

Hengelvangstregistratie word steeds belangrijker als instrument voor gegevensverzameling en analyse, bijvoorbeeld voor het vaststellen van aalscholverschade of de verspreiding van exoten. HVR coördinatoren vervullen een cruciale rol bij de implementatie van HVR.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide