HSV Service

Jorritsma: 'ALMERE HEET U VAN HARTE WELKOM'

8004
21 aug 2009

In de aanloop naar het WK Sportvissen in Almere kijken we met Annemarie Jorritsma, burgemeester van de stad, vooruit op het evenement.

Beste sportvisser,

Op 5 en 6 september is het eindelijk zover, dan klinkt het startschot voor het WK Zoetwatervissen in Almere. Een groots opgezette gebeurtenis waaraan circa veertig landen van over de hele wereld deelnemen en waarbij de gehele mondiale wedstrijdtop aanwezig is. Een evenement dat ook goed past bij de naam die Almere in Nederland heeft als evenementenstad en een stad waar sport een belangrijke plaats inneemt.

Het is de eerste keer dat het WK zoetwatervissen in Almere plaatsvindt. Maar het Almeerse water is natuurlijk al goed bekend vanwege de jaarlijkse Topcompetitiewedstrijden die hier plaatsvinden. Vooral de Lage Vaart is een mooi en visrijk water.

Ik raad u zeker aan om, tussen het vissen door, door Almere te lopen. Want Almere is het bekijken meer dan waard. Wat dacht u van de opvallende architectuur in het nieuwe Stadshart, het uigebreide winkelaanbod en de gezellige terrasjes? Hopelijk zijn die terrasjes op 5 en 6 september volop in gebruik!

Ik wens alle deelnemers, organisatoren en bezoekers van het WK Zoetwatervissen een prachtig en sportief weekend toe!

Graag tot ziens in Almere!

Annemarie Jorritsma,
Burgemeester van Almere

(Bron: Het Visblad sep '09)

-> Meer over Almere

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.