HSV Service

Kansen voor VBC's; de VBC-contactdag 2010

8182
02 mrt 2010

Op 10 april 2010 zal er een VBC-contactdag plaatsvinden voor alle betrokkenen bij visstandbeheercommissies in Nederland. De dag vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Thema voor deze dag is 'Kansen voor VBC’s'.

De dag is een unieke gelegenheid voor leden van VBC's en waterbeheerders om kennis op te doen over uiteenlopende zaken rond visstand- en visserijbeheer. De dag begint plenair met onder andere een toespraak van minister Gerda Verburg en een forumdiscussie. Na de pauze wordt de dag vervolgd met diverse workshops, onder andere over het opstellen van visplannen.

De VBC-Contactdag wordt georganiseerd door Sportvisserij Nederland en de Combinatie van Beroepsvissers. Zij doen dit in het kader van het project 'Versterking VBC's en opstellen visplannen' waarvoor het Ministerie van LNV subsidie beschikbaar heeft gesteld. Het project heeft vooral als doel VBC's te ondersteunen bij het opstellen van Visplannen. De visplannen zijn voor de staatswateren verplicht gesteld door het ministerie van LNV.

-> Meer over VBC's

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide