HSV Service

Wie wordt de nieuwe Nederlands Clubkampioen??

6142
15 feb 2011

Dit jaar wordt weer het Nederlands Clubkampioenschap 2011 gehouden. In tegenstelling tot de afgelopen jaren zal het NK in het voorjaar worden gehouden en wel op zaterdag 7 mei in de Lage Vaart bij Almere. Ieder team bestaat uit 2 junioren (10 t/m 18 jaar) en 3 senioren en de hengelkeuze is vrij.

Afgelopen jaar was het team van HSV VNK uit Medemblik de winnaar met een totaalgewicht van ruim 47 kg. Zie bijgaande foto.

Als je belangstelling hebt om je met je club de titel van Nederlands Clubkampioen 2011 te behalen, kan inschrijving via je vereniging tot uiterlijk 8 april rechtstreeks bij Sportvisserij Nederland. Je vereniging kan het opgaveformulier opvragen bij Sportvisserij Nederland, via een mailtje aan wedstrijden@sportvisserijnederland.nl.
De verenigingen die de afgelopen jaren hebben deelgenomen, hebben in principe hierover bericht ontvangen.

Bijgaand tref je de gegevens aan van het NK Clubs, t.w:
- Richtlijnen 
- Reglement NK Clubs 
- Plattegrond parkoers

Graag zien wij jouw team aan de waterkant verschijnen. Wij zullen er alles aan doen om er een gezellig en sportief NK van te maken.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.