HSV Service

Zondag toch Oranje-glorie bij Fish O'Mania?!

7615
11 jul 2014

Gisteren (10 juli) een lange training na een nacht reizen. Maar, echte kampioenen zeuren niet en de vele karpers die de voerplekken onveilig maakten deden de vermoeidheid snel vergeten.

In de Arena-vijver waar straks de echte wedstrijd plaats gaat vinden, mag nu niet gevist worden. Maar, volgens berichten beten ze daar de vorige week niet zo best en moest men het vooral van veel kleine vis hebben. Vandaar dat onze jongens ook daar op aan het trainen zijn.Rondom de Arena inmiddels een drukte van jewelste vanwege de televisieuitzending komend weekend.

Morgen weer trainen, nu ook met de matchhengel omdat deze dit jaar wel eens nodig zou kunnen zijn indien de kleine brasems de overkant van het parkoers opzoeken.Vandaag deed de vis het goed op dode maden en stukjes worm terwijl er heel schraal werd gevoerd met af en toe een bolletje lokvoer met vismeel maar vooral met voer bestaande uit aarde met wat stukjes wormen, wat hennep en enkele casters .

Een stralende zon houdt ondanks het verlies van de Argentijnen het Oranjegevoel vast en belooft straks een fantastische Fish ‘ O ‘ Mania te worden met als inzet een top-3 voor Nederland.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.