HSV Service

WK kust dames 2014 Port d`Albret Frankrijk

3992
19 sep 2014

Na de zeer spannende topcompetitie en het hier uit gekomen damesteam is het nu bijna tijd voor het WK dames kust van 20 tot en met 27 September 2014. Over het algemeen ligt de visserij aan de Atlantische kust ons Nederlanders wel, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen.

In grote saamhorigheid en bijkomende gezelligheid wordt er door elk teamlid alles aan gedaan om zo hoog mogelijk te eindigen. We zijn al vele keren samen geweest en hebben via wedstrijdvissers en coaches die voorgaande jaren Port d`Albret Frankrijk gevist hebben een goed idee van de te verwachten visserij.

De dames hebben al een basis aan onderlijnen geknoopt van de schitterende draad, haken en wartels van onze sponsor Spro. Hengelsport Maassluis die al de loodjes die we dit WK gaan gebruiken sponsoort, is ook veel dank verschuldigd. De dames hebben ook  veel tijd gestoken in het verbeteren van hun werp techniek, geholpen door Yves Verrijckt en zijn casting club. De dames gooien nu allemaal een heel stuk verder op techniek en hopen dat dit meer kans op vis geeft.

Iedereen is er klaar voor en we vertrokken met veel ambitie maandagavond 15 September richting Frankrijk. De dagen voor het WK zullen we samen met het herenteam goed trainen en er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Benny Wijnings
Coach Dames Kustvissen

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.