HSV Service

Officiële training WK Kust Dames Frankrijk

6680
22 sep 2014

De eerste krachtmeting op dit WK was op Plage Messanges. Er was een golfhoogte van 0,6 meter voorspeld maar toen we over de duin kwamen, rolden er op sommige plaatsen op het parcours golven van wel 2 meter en meer het strand op.

 

 


Het strand is zeer grillig met banken en muien. Het best werd er gevangen op stukken waar op 200 meter een bank lag die de golven al brak voordat ze het strand op konden rollen. Op sommige plaatsen waren de golven zo hoog en sterk dat de vissers in de duinen moesten gaan staan. Als je dan een vlakte voor je hebt van een 80 meter waar de golven op uitrollen met maar een 30 cm water begrijpt iedereen het wel dat het vechten voor een visje is.Maar elke wedstijd heeft een winnaar en helaas waren wij daar ver vandaan. Susan stond in het A vak en was de topper van de dag met 3 maatse en 1 ondermaatse vis. Ze legde beslag op de 2e plaats in de sector. In het B vak stond Christel Verhage, hier waren de minste vissers met een nul. Christel ving 1 maatse en 1 ondermaatse vis, helaas was het baarsje een van de kleinere en kwam zo ondanks 2 vissen op de 8e plaats in haar vak. In het C vak stond Linda van de Velde, ondanks dat ze haar uiterste best deed was het niet mogelijk een visje te vangen. In het D vak ving Clarinda van de Zande een half uur voor het einde na hard werken eindelijk haar vis die haar een 5e plaats in het vak opleverde. Heidi Leeuwis stond in het E-vak wat ook weinig vis opleverde, helaas lukte het vandaag niet een vis te vangen. Tijdens de training wist Heidi altijd aardig wat tarbot te vangen maar op deze plaats was dit helaas niet mogelijk.In het landen klassement eindigde we vandaag op de 8e plaats. Het was een moeilijke visserij met maar weinig vis. Gelukkig was dit maar de training en ondanks het slechte resultaat hebben de dames er vertrouwen in dat het morgen anders zal zijn.

1e Italië
2e Engeland
3e Kroatië

Individueel
1e Patrizia Bulgini Italië 5 vissen
2e Adéle Smith Engeland 2 vissen
3e Aida Morabito Italië 4 vissen

7e Susan Stuijts Nederland 4 vissen

A demain

Benny Wijnings
 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.