HSV Service

Jouw 'Meevisverhaal' in Hét Visblad!

6299
04 jun 2015

De redactie van Hét Visblad is op zoek naar mooie verhalen van gebruikers van de gratis MeeVIStoestemming. Stuur je gegevens met foto's door en wie weet wordt jouw verhaal geplaatst in het grootste hengelsportblad van Nederland!

Sinds dit jaar biedt Sportvisserij Nederland VISpashouders de unieke mogelijkheid om met de (gratis) MeeVIStoestemming iemand een dagje mee uit vissen te nemen. Hét Visblad is erg benieuwd naar hoe deze nieuwe service – waar dit voorjaar al gretig gebruik van werd gemaakt – wordt ervaren en roept gebruikers daarom op zich te melden.

Mail met foto's


Heb jij als VISpashouder onlangs gebruik gemaakt van de MeeVIStoestemming of ben je dit binnenkort van plan en lijkt het je leuk om met jouw verhaal (plus dat van de introducé die je hebt meegenomen) in Hét Visblad te komen? Stuur dan een e-mail naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl met daarin je naam, telefoonnummer en in het kort wie je mee uit vissen hebt genomen. 

Belangrijke voorwaarde is verder, dat er ook een of enkele leuke foto’s van de visdag zijn gemaakt. Het liefst foto’s waarop zowel jij als de introducé te zien zijn. Inzenden kan tot zondag 28 juni.

Jouw verhaal in Hét Visblad!


De redactie van Hét Visblad zoekt na 28 juni vier verschillend inzendingen uit en neemt vervolgens telefonisch contact op met deze personen. Daarbij zal via een kort telefonisch interview worden gevraagd naar hoe de visdag met de introducé (dat kan een familielid zijn, maar ook een vriend, collega of buurman) is bevallen. En uiteraard hoe de reacties van de introducé waren bij zijn of haar (eerste) kennismaking met de hengelsport.Gratis document


De Meevistoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder. Dit gratis document is alleen geldig voor de wateren in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren.


VISpashouders kunnen dus familie, vrienden of kennissen die geïnteresseerd zijn gratis een dag meenemen om kennis te laten maken met het vissen. Daarmee verlaagt het de drempel voor mensen die het vissen een keer willen proberen. Zij hoeven niet meteen een VISpas aan te schaffen en lid te worden van een vereniging. Kortom, de beste ambassadeur voor de sportvisserij, dat ben jij!

Voorwaarden


De Meevistoestemming is alleen geldig als gevist wordt samen met de VISpashouder, onder dezelfde voorwaarden, behalve dat de door de introducé gevangen vis moet worden teruggezet. De Meevistoestemming is alleen overdag geldig (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal 2 hengels.


Let op: bestel alleen als je zeker weet met wie en welke dag je samen gaat vissen. Je kunt maximaal drie keer bestellen en alleen met 3 verschillende mensen. Een introducé kan dus slechts 1 keer meevissen, daarna kan deze persoon uiteraard gewoon een VISpas bestellen.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide