HSV Service

Deel je MeeVISverhaal en kom in Hét Visblad!

7239
25 jul 2016

Met de gratis MeeVIStoestemming kun je heel gemakkelijk familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s een keer mee uit vissen nemen. Daar wordt volop gebruik van gemaakt en wij zijn benieuwd naar de ervaringen en verhalen van VISpashouders en hun introducés.

De MeeVIStoestemming is geïntroduceerd vanuit de gedachte dat sportvissers de beste ambassadeurs van de hengelsport zijn. Met hun kennis, kunde en enthousiasme zijn zij geknipt voor het promoten van de sportvisserij. Door hen in staat te stellen per jaar drie keer gratis drie verschillende mensen een dag mee uit vissen te nemen, kunnen die kosteloos en op een laagdrempelige manier kennismaken met de hengelsport.

Op www.meevistoestemming.nl zie je hoe je snel en gemakkelijk de MeeVIStoestemming aanvraagt.

  • Deel je passie!
  • Bestel gratis online
  • Neem drie mensen gratis één keer mee vissen


Verhalen


Het meenemen van aspirant-sportvissers levert haast als vanzelfsprekend mooie ervaringen en verhalen op. En daar zijn wij bij de redactie van Hét Visblad altijd naar op zoek. Heb je als VISpashouder dit jaar gebruik gemaakt van de MeeVIStoestemming (of ben je dit binnenkort van plan) en wil jij jouw verhaal  en dat van je introducé – delen met ons en de lezers van dit magazine? Stuur je relaas, enkele leuke foto’s (in hoge resolutie) en gegevens door en wie weet plaatsen we jouw verhaal in het grootste hengelsportblad van Nederland.

Inzenden


Uit alle inzendingen die we ontvangen maken we een selectie, waarna we telefonisch contact opnemen met zowel de VISpashouder als de introducé. Door middel van een kort interview verzamelen we voldoende input voor een leuk artikel dat zal worden gepubliceerd in een van de komende edities van Hét Visblad.

Wil je hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan voor 1 september een e-mail naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl met daarin je naam, telefoonnummer, een beknopt verslag en een paar foto’s (in hoge resolutie, 300 dpi) van de visdag onder vermelding van MeeVIStoestemming.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide