HSV Service

VISpas 2020: heb jij 'm al binnen?

9284
24 dec 2019

In december krijgen we logischerwijs veel vragen over de diverse visdocumenten. Of ze op tijd binnen komen bijvoorbeeld.

Iedereen die voor 10 december 2019 betaald heeft, ontvangt de VISpas 2020 vóór 1 januari. Een groot deel is al bezorgd, maar ook in de laatste week zullen nog VISpassen op deurmatten ploffen.

VISpas nog niet ontvangen?

Sommige hengelsportverenigingen kiezen er voor om de VISpassen zelf aan hun leden te verstrekken, waardoor je die mogelijk pas later ontvangt. Heb je op tijd betaald, maar nog geen VISpas gekregen? Neem dan contact op met de vereniging waar je lid van bent. Een aantal verenigingen laat de verzending van de VISpas verzorgen door Sportvisserij Nederland. Is je VISpas in dat geval nog niet binnen, mail dan naar de Ledenadministratie.

Voorlopig bewijs nu ook digitaal in MijnSportvisserij.nl


Het printen, verpakken en verzenden van honderdduizenden VISpassen kost behoorlijk wat tijd. Je eigen MijnSportvisserij-omgeving biedt hier een oplossing. Daar staat namelijk binnen twee werkdagen na betaling een tijdelijk bewijs klaar in je profiel. Hiermee mag je meteen naar de waterkant. Let op: de VBL 2020 is pas geldig vanaf 1 januari 2020.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide