HSV Service

Online informatieavonden 'Samen vissen met bewoners van een zorginstelling’

3261
02 jun 2021

In juni organiseren Sportvisserij Nederland en verschillende hengelsportfederaties online informatieavonden voor vrijwilligers van hengelsportverenigingen over het ‘Samen Vissen’-project. Met dit project bezorgen we bewoners van zorginstellingen onder begeleiding een onvergetelijke vismiddag.

Los van het feit dat het enorm leuk en gezellig is om samen met deze bewoners te vissen en hen een prachtige visdag te bezorgen, laat het Samen Vissen-project ook het sociale gezicht en de maatschappelijke functie van de sportvisserij en jouw vereniging zien. 

-> Kijk voor meer informatie op de speciale Samen VISsen website!

Informatieavonden: meld je aan!

Alleen samen met jou kunnen we deze activiteit tot een succes te maken. Daarom organiseren we voor geïnteresseerde verenigingen en vrijwilligers speciale online informatieavonden.

Tijdens deze avonden hoor je meer over de aanpak, materialen en vergoedingen die vanuit het project beschikbaar zijn. De avonden worden gehouden van 19:30 tot uiterlijk 21:00 uur.

Je kunt je via deze link opgeven voor één van deze speciale online informatieavonden. Je kunt overigens ook deelnemen aan een informatieavond die niet samen met jouw eigen federatie wordt gehouden, de inhoud van de avonden is nagenoeg hetzelfde voor alle federaties.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.