HSV Service

Nieuwe vacature: Projectleider Vis & Water

1957
03 nov 2023

De sector Vis & Water bestaat uit de teams Advies/Beleid en Kennis/Onderzoek. In beide teams werken specialisten op het gebied van vis, visstand, sportvisserij en aquatische ecologie. Ook worden er projecten uitgevoerd en adviezen uitgebracht. Wij willen deze teams uitbreiden met een projectleider.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Het initiëren en begeleiden van projecten;
  • Het (laten) uitvoeren van vaktechnische projectwerkzaamheden (verzamelen, beoordelen, interpreteren, rapporteren);
  • Het begeleiden en coachen van projectmedewerkers;
  • Het coördineren van Visstand Beheer Commissie werkzaamheden;
  • Het leveren van bijdragen aan activiteiten m.b.t. voorlichting, belangenbehartiging, advisering of educatie.
  • In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van projecten op het vlak van vis(standbeheer) en sportvisserijgebruik. Je levert bijdragen aan de ontwikkeling van de koers en vernieuwing van de organisatie.

Jouw profiel

Wij zoeken een projectleider op hbo+ of academisch niveau met een opleiding en ervaring in de waterwereld of in de belangenbehartiging. Om de functie goed te kunnen invullen is het noodzakelijk dat je minimaal vijf jaar ervaring hebt als projectleider en vaardig bent in het opereren in een kennisomgeving en kan acteren in een werkveld met verschillende belangen. Je bent iemand die gemakkelijk in- en extern communiceert. Uiteraard heb je affiniteit met de sportvisserij.

Wat bieden wij?

Sportvisserij Nederland is een informele organisatie. We hebben een goede cao Sportvisserij en het salaris zit, afhankelijk van jouw ervaring, in schaal 11 of 12 (salarisschalen van de Rijksambtenaren). In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Binnen Sportvisserij Nederland werken we met de 80-20 norm. Als medewerker heb jij de ruimte om 20% van jouw tijd jouw je kennis en kunde in te zetten en/of te ontwikkelen door bij te dragen aan een (thema)team. Themateams zijn tijdelijke teams op basis van actualiteit en urgentie.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Kamman (0653965059). Check ook onze website voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV dan uiterlijk 3 november ’23 naar vacature@sportvisserijnederland.nl met als onderwerp Projectleider Vis en Water en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Diversiteit?

De sportvisserij is een gastvrije sport. Men zet zich in om voor iedereen toegankelijk te zijn. Alle federaties en Sportvisserij Nederland werken samen om divers en inclusief te zijn. Wij nodigen kandidaten die hier aan willen bijdragen van harte uit om te reageren.











Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.