HSV Service

Een half miljoen visbladen naar alle regio's

7804
26 okt 2006

Net als in mei gaat ook het Visblad van november in een extra hoge oplage het land in. Maar liefst zeven verschillende regio-edities vinden hun weg naar 500.000 adressen goed voor 600.000 sportvissers in Nederland en België, terwijl natuurlijk ook nog eens vele anderen het Visblad te zien krijgen.

Of dachten jullie dat gezinsleden en familie van sportvissers niet benieuwd zijn naar wat vader - en steeds vaker ook moeder - zo boeit aan de wereld van het vissen, tevens 's lands grootste vorm van openluchtrecreatie.
Zie je het voor je ? Zo'n geweldige massa Visbladen vol met smeuïge en vooral ook leerzame visverhalen, een speciale jeugdrubriek, alles verhelderende tekeningen, topfoto's, landelijk nieuws over vis, viswater en alles wat daarmee samenhangt met deze maand natuurlijk extra aandacht voor de nieuwe Vispas, Tweedekamerverkiezingen, maar ook een kritisch interview met onze visminister Veerman, de wederom pittige column van Lebbis, alles over topelastiek, hoe je je vangst kunt fotograferen en nog veel meer. Tel daarbij de info uit de eigen regio, waaronder de nodige (top)stektips en je hebt behalve een schitterend blad meteen ook een hengelsporttijdschrift met de hoogste oplage van heel Europa.
Nog heel even geduld, want Visblad 11 glijdt tussen 31 oktober en 10 november bij jou, of moeten we zeggen jullie, in de brievenbus.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.