Vis & water

Sportvisserij Nederland helemaal 'web 2.0'

14311
26 jun 2008

Naast de nieuwe website van Sportvisserij Nederland en de enige echte Ed Stoop Hyves, is kort geleden ook een speciaal Sportvisserij Nederland YouTube kanaal gelanceerd met inmiddels 28 korte video's.

Ook Hyves is niet onaangetast gebleven: Ed Stoop blogt er op zijn Hyves-profiel druk los en hij heeft inmiddels al meer dan 750 visvrienden.

Het Youtube kanaal van Sportvisserij Nederland blijkt een succes. Inmiddels staan er 28 korte video's op en die zijn in totaal al meer dan 6.300 keer bekeken. Toppers zijn Vis TV Informatief VISpas, VIS TV Informatief De aal en Vissen doe je zo - feeder. De films worden inmiddels ook door gebruikers beoordeeld en er wordt op gereageerd. De filmdatabase zal worden uitgebreid met meer beeldmateriaal.

Het Hyves-profiel van Ed Stoop heeft inmiddels 750 visvrienden opgeleverd. Maar belangrijker nog: het levert Sportvisserij Nederland een mogelijkheid op om nieuwe ontwikkelingen effectief aan een betrokken groep vissers te communiceren (met filmpjes, tips, polls, foto's, blog, etc). Daar wordt overigens druk op gereageerd.

Sportvisserij Nederland: helemaal 'web 2.0'!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.