Vis & water

Ed & Marco op toernee op Nationale Hengeldag!

6234
24 apr 2013

Op zaterdag 25 mei is het weer Nationale Hengeldag. Een mooi moment om iedereen zelf te laten ervaren hoe leuk en spannend vissen eigenlijk is. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen van “onze nationale feestdag”.

Speciaal voor verenigingen die activiteiten ondernemen op Nationale Hengeldag heeft Sportvisserij Nederland gratis promotiemateriaal ontwikkeld. Actieve verenigingen kunnen gratis een Nationale Hengeldag spandoek (1 x 4 meter) en speciale stickers met de slogan 'Iedereen vist mee op Nationale Hengeldag' bestellen. Ook zijn de digitale banners van de Sportvisserij Nederland website te gebruiken om Nationale Hengeldag op uw eigen verenigingswebsite te promoten.

Om de Nationale Hengeldag tot een groot succes te maken, vraagt Sportvisserij Nederland alle actieve verenigingen nadrukkelijk om de speciale gratis dagvergunning beschikbaar te stellen, zodat iedereen deze dag mee kan vissen. Elke vereniging kan deze speciale dagvergunning en een promotieposter downloaden, waarop de vereniging de eigen gegevens kan invullen. De poster is vervolgens uit te printen op een A4 of A3 formaat. Ga hiervoor naar de online bestel- en downloadpagina: www.sportvisserijnederland.nl/verenigingsservice/promotie/nationale_hengeldag

Ed & Marco Tour

Op Nationale Hengeldag zullen Ed & Marco van VisTV een tiental evenementen bezoeken. Dus misschien komt Ed of Marco wel op deze dag langs bij jouw hengelsportvereniging! Je moet dan wel je activiteit tijdig (vóór 6 mei) melden via nationalehengeldag@sportvisserijnederland.nl en daarbij aangeven dat jouw vereniging kans wil maken op een bezoek van Ed of Marco op Nationale Hengeldag.

Verenigingen bij wie Ed & Marco op Nationale Hengeldag langs komen, krijgen daar in de tweede week van mei bericht over, dan is de route van de "Ed & Marco Tour" bekend.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.