Vis & water

Hét Visblad online november 2014 (video)

5435
23 okt 2014

Vanaf vandaag valt het november-nummer van Hét Visblad bij de abonnees in de bus. Ook deze editie gaat traditiegetrouw weer gepaard met een nieuwe aflevering van Visblad TV. Maar uiteraard heeft dit herfst-winternummer nog meer leuke, interessante en informatieve artikelen en reportages voor de lezers in petto.

First things first: de nieuwe aflevering van Visblad TV, met bijbehorende reportage in Hét Visblad. Deze maand zijn we daarvoor op pad gegaan met ‘baarspikeur’ Bard Borger. Bard heeft het gericht vissen op (grote) baars met kunstaas zich helemaal eigen gemaakt. Aan de oevers van de Maas vertelt hij presentator Ed Stoop (en daarmee ook de kijkers) de fijne kneepjes van het baarsvak. Hoppend van veerpont naar veerpont struinen Bard en Ed met succes de rivier de Maas af naar gestreepte stekelridders. Het resultaat zie je hieronder, en op pagina 34 t/m 37 in het nieuwe Visblad!

Nederland wereldkampioen

Snel door naar wat dit nieuwe nummer je nog meer te bieden heeft. Zo blikken we in de witvisrubriek uitgebreid terug op de eclatante overwinning van Nederland bij het WK Zoetwatervissen in Kroatië. Hoe onze toppers dat precies hebben geflikt, vertellen ze je in deze uitgebreide terugblik. Ook in de roofvisrubriek blikken we trouwens terug op een groot evenement: het Gunki Iron Tournament 2014 – een groots opgezette 24-uurs ‘streetfishing’ wedstrijd in hartje Rotterdam. Daar namen tal van Nederlandse en buitenlandse teams, inclusief de Visbladredactie, aan deel. Een kijkje in de wondere en hippe wereld van de ‘streetfishers’!


Het Nederlandse team dat in Kroatië wereldkampioen werd.

Verder in Hét Visblad

Voor de zeevissers zijn we een dag op pad geweest met Hans de Nijs, die alles uit de doeken doet voor succesvol gulvissen op de Nieuwe Waterweg. In de karperrubriek vragen we Ernesto Kamminga het hemd van het lijf over zijn aanstaande karperboek ‘Sprekende Hengels’. En voor de vliegvissers vertelt Kelvin Leenheer je werkelijk alles over het streameren met de ‘tube fly’ – op groot water, met grote roofvissen. Vanzelfsprekend ontbreken ook de rubrieken Zo Zit Dat, Vis TV Backstage, Visnieuws, Mijn VISmaat, Spraakwater, Verenigingsnieuws, Vuurdoop, Nieuw in de Rekken, Wedstrijdnieuws, de Visfotostrip én de column van ‘ons aller’ Sjaak Bral niét!

Abonnee worden

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Voor slechts € 11,95 per jaar krijg je dit fraaie magazine iedere maand thuisbezorgd. Bovendien mag je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau naar keuze uitzoeken. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide