Vis & water

Hét Visblad Online mei 2015 (video)

4711
23 apr 2015

Vanaf vandaag krijgt iedere VISpashouder de speciale regio-editie van Hét Visblad thuisgestuurd. In deze gratis editie (met een oplage van ruim een half miljoen exemplaren) vind je naast het reguliere landelijke sportvisnieuws ook een middenkatern met acht pagina’s sportvisnieuws van jouw hengelsportfederatie.

Voordat we verklappen wat je deze maand in Hét Visblad kunt verwachten, schakelen we eerst over naar de nieuwe aflevering van Visblad TV. Ditmaal zocht Marco Kraal samen met feederspecialisten Peter van der Willik en Marco Hofman de oevers van het Kanaal Gent-Terneuzen op. Van 6 tot 12 juli vormt dit Zeeuwse kanaal namelijk het decor voor de vijfde editie van het WK Feedervissen. Visblad TV maakte van de gelegenheid gebruik om in het vroege voorjaar mee te draaien met een trainingssessie. Check hieronder de video. 

Tipje van de sluier

Natuurlijk staat deze editie van Hét Visblad weer bol van de nuttige en leuke artikelen. Zo blikken we in het roofvisartikel alvast vooruit met 10 zomertips voor de zoete en zoute roofvisser. Het voorjaar en de zomer zijn natuurlijk ook bij uitstek dé periode om struinend achter de karpers aan te gaan. Daarom strooit Robert de Wilt in de karperrubriek met tips voor succesvol struinen.


Natuurlijk aas

In de zeevisreportage jagen we met fervent zeevisser Ruud van Noord op de sterkste rover van het zoute water: de zeebaars. Hij laat je in de Rotterdamse Europoort zien dat dobbervissen met natuurlijk aas op deze felle stekelridders bijzonder effectief is. Natuurlijk aas van Hollandse bodem is ook bij witvis- en karpercrack Herwin Kwint favoriet. Hij gebruikt vaak een doodnormale regenworm voor zijn visserijen. Hoe je deze kronkelende lekkernij zoal kunt inzetten, lees je in het witvisartikel.

Nieuws uit jouw regio

Tweemaal per jaar verschijnt de regio-editie, bestaande uit een katern van acht pagina’s bomvol visnieuws uit jouw federatiegebied. Dit regiokatern vind je terug op pagina 27 tot en met pagina 34. Vergeet deze zeker niet te lezen, zodat je weer compleet op de hoogte bent van alle ‘ins en outs’ in jouw visgebied. De volgende regio-editie verschijnt eind november. 

Abonnement

Elke maand Hét Visblad ontvangen? Neem dan nu een abonnement, als je die nog niet had natuurlijk! Voor €11,95 krijg je dan iedere maand 68 pagina’s visplezier. Bovendien mag je als nieuwe abonnee ook nog een leuk welkomstcadeau uitkiezen. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten, of gebruik de speciale brief met antwoordkaart die je bij deze editie ontvangt. 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide