Vis & water

'Vissen met Jan': Dilan Yeşilgöz (AD-video)

6811
21 jul 2017

Voor de zaterdageditie van het Algemeen Dagblad gaat Jan Hoedeman deze zomer elke week vissen met een politicus. ‘Vissen met Jan’ is een 10-delige reeks zomerinterviews en morgen verschijnt deel 3. Daarin wordt Dilan Yesilgöz - Tweede Kamerlid namens de VVD - door Jan aan de tand gevoeld.

Jan Hoedeman (politiek verslaggever en zelf verwoed sportvisser) praat in 'Vissen met Jan' met Tweede Kamerleden en bewindslieden van het demissionair kabinet over het leven, de politiek en uiteraard ook over het vissen. Hoedeman: "De tien items zijn geen gewone interviews maar 'een ander soort gesprek', waarin de politicus ook zijn ziel op tafel legt."

Video's

Wat nieuw is, is dat je iedere vrijdagmiddag een filmpje op AD.NL kunt zien. Daarin zie je de politicus in een kort gesprekje op het havenhoofd van Scheveningen. Daarmee weet je ook wie er zaterdag in het AD en de regionale kranten staat met een interview van twee pagina's. Morgen is dat dus Dilan Yesilgöz. Bekijk hier de video:

Ploumen en Roemer

In de eerste aflevering ging Jan op pad met Lilianne Ploumen (PvdA), demissionair Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Vorige week zaterdag was SP-Kamerlid Emile Roemer aan de beurt. Kijk de video's die daarbij zijn gemaakt hieronder terug.

Lilianne Ploumen:

Emile Roemer:

Scheveningen

Tot zaterdag 9 september lees je elke week in de zaterdageditie van het Algemeen Dagblad een interview met een politicus. In totaal worden in 'Vissen met Jan' vijf mannen en vijf vrouwen aan de tand gevoeld. Telkens is dat op het Zuidelijk of Noordelijk Havenhoofd van Scheveningen. Komende weken kunnen sportvissers op deze havenhoofden dus zomaar een bekend politicus met hengel in de hand tegen het lijf lopen! Lees hier meer.


Jan Hoedeman - hier op het Noordelijk Havenhoofd Scheveningen - is zelf ook sportvisser.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.