Vis & water

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 – online ticketverkoop gestart!

5620
07 sep 2017

Bestel je ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar Noorwegen voor vier personen t.w.v. 3.000 euro!

De voorbereiding van de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht (hét hengelsportdomein van Europa) is in volle gang! Op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter staan dit jaar ruim 160 standhouders uit Europa. Via de website www.hengelsportbeurzen.nl zijn nu alvast de toegangskaarten te bestellen met een korting van maar liefst 25 procent, daarbij maakt u kans op een geheel verzorgde visreis voor vier personen naar Noorwegen ter waarde van 3.000 euro.Win een visreis


Cordes Travel en Penn bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een visreis naar Noorwegen aan t.w.v. 3.000 euro. Met gratis gebruik van huis en visboot op accommodatie Havferie bij Bergen. De winaars krijgen van Penn een prachtige hengel met molen mét gevlochten Spiderwire-lijn. Zeevissen tussen de fjorden en open zee, vissen op pollak, koolvis, kabeljauw, leng, lom en vele andere prachtige soorten vis.

Gratis hengel voor kinderen


Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs het toonaangevende platform voor sportvissers. Logisch, dit is een erg gezellige happening met tal van demonstraties en interessante activiteiten voor jong en oud, en daarnaast dé plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Tevens krijgen de eerste 300 kinderen bij binnenkomst een gratis hengel! Hengelsport- en Botenbeurs 2017 Facts:


Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00-17:00 uur
Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl
Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.