Vis & water

Zomerserie met ‘Vissen met Jan’ weer begonnen (video)

4418
12 jul 2018

Afgelopen week was de aftrap van de zomerserie ‘Vissen met Jan’. In deze interviewserie gaat politiek verslaggever en enthousiast zeevisser Jan Hoedeman iedere week op pad met een bekende politicus. Deze week was het de beurt aan D66-leider Alexander Pechtold.

Voor de interviewserie gaat Hoedeman tijdens het reces vissen met politici. Ze praten over het leven, de politiek en een beetje over vissen. Omdat de politici uit hun comfortzone worden gehaald, levert het vaak bijzondere gesprekken op. Bovendien wordt er bij ieder interview een filmpje gemaakt waarin de politicus vaak zelf de hengel ter hand neemt.

Afgelopen week toog Hoedeman met Alexander Pechtold naar het Scheveningse havenhoofd. De D66-leider heeft gelukkig weleens gevist, zegt hij. Dat het heel lang geleden is dat hij überhaupt een hengel heeft vastgehouden, blijkt al snel. Hoedeman ziet bijna zijn kostbare hengel richting einder vliegen. Het interview en de grappige video kun je hier bekijken.

Zaterdagkant

Komende negen weken zie je iedere op vrijdag op het AD een nieuw filmpje waarin Jan op pad gaat met een bekende politicus. Het interview verschijnt ieder weekend in de zaterdageditie van de krant.

Vorige zomer ging Jan onder andere op pad met Dilan Yesilgöz, Lilianne Ploumen en Emile Roemer.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide