Vis & water

Vuurdoop: ‘two tone’ crankbaits

20 sep 2022

Dit voorjaar maakten Willem Stolk en Jochem Myjer een langgekoesterde droom waar met de release van hun eigen roofvismerk: RIVER 7. In de producten zie je direct hun creativiteit terug. Zo hebben de crankbaits aan elke kant een andere kleur

Het RIVER 7-assortiment behelst twaalf verschillende hand made roofvishengels, gevlochten lijnen, fluorocarbon én kunstaas. Vooral die laatste productgroep trok meteen onze aandacht, zeker de ‘two tone’ crankbaits die aan beide zijden een andere kleurenprint hebben. Dat hadden we nog niet eerder voorbij zien komen. Of het meer vis vangt? Dat is lastig te zeggen. De twee verschillende prints op de crankbait zijn door de makers gekozen omdat deze zich in de praktijk allebei op dezelfde visdag hebben bewezen. Door die twee kleuren te combineren heb je als het ware een gouden combi crankbait te pakken, wat dit kunstaas tot een echt hebbedingetje voor in de tacklebox maakt.

Lees hier het volledige artikel.

> Meer materiaalnieuws in ons archief

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.