Veel informatie over vissen op website gemeente Nijkerk

5752
14 jan 2008

Van Dirk Wever, de voorzitter van HSV Hoop op Geluk uit Nijkerk, kregen we een bericht over de website van de gemeente Nijkerk.

Op de onlangs geïntroduceerde website http://www.nijkerk.eu is een prima zoekfunctie aanwezig, die na het intikken van het woord "vissen" inzicht geeft in allerlei interessante documenten.

Op de eerste geopende pagina zijn de producten van de gemeente weergegeven, en na het klikken op het kopje "visverguning" kan onder meer een schriftelijke toestemming worden gedownload voor het vissen in de Nijkerkse gemeentewateren. Gelukkig wordt duidelijk vermeld dat de toestemming niet geldt voor wateren die de gemeente verpacht heeft aan de hengelsportvereniging "Hoop op Geluk".
Op deze pagina is ook een link naar de site http://www.vispas.nl/ aangemaakt.

Onder de zoekresultaten aan de linkerzijde van de eerste pagina kan ook "Producten van andere overheden" worden aangeklikt. Doe dit maar eens en bekijk de interessante informatie.

Wanneer bij de zoekresultaten "Documenten" wordt aangeklikt, kunnen allerlei bestemmingsplannen en verslagen van vergaderingen worden ingezien. De rode draad hierin is dat het onderwerp "vissen" altijd aan de orde komt.

De gemeente Nijkerk biedt met deze site naast een berg nuttige informatie ook inzicht in allerlei gemeentezaken op het gebied van vis, hengelsport en beroepsvisserij.

Bij een komend overleg tussen uw hengelsportverenigingen of federatie en uw gemeente, kan worden gewezen op deze site. Het is immers een goed voorbeeld dat veel gemeenten mogen volgen!
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.